dijous, 19 d’abril de 2012

LA MONA DELS CAVALLETS DE MAR

Eps! Que abans de vacances vam fer una mona la mar de bonica i saborosa, ens vam llepar bé el musell de cavallet de mar amb tanta xocolata i confeti!!

Primer vam fer la base, un pa de pessic exquisit tot posant els següents ingredients:

2 iogurts
4 ous
2 gots (del iogurt) d'oli
2 gots de sucre
4 gots de farina
1'5 sobre de llevat

Un cops posats al bol, vam remenar ben remenat (mentre es canta allò de "remenaaa, remena nenaaaa"), cap al motllo i... al forn a coure!!



I després de fer la base, vam guarnir la mona! Amb melmelada per dins, xocolata per fora ("nocilla", que merendilla, mmmm!), confits de totes menes, i el toc final: unes plometes de colors!, i la mona ha quedat la mar de "mona". Quina pinta! I què bona que era, nyam nyam!!!!



Abans de menjar-la, la vam envoltar tot fent rotllana escoltant la cançó "La mona", de l'àlbum Transtomàtic del CLUB SUPER 3