divendres, 15 de juny de 2012

LA CLARA SALLENT GUANYA EL CERTAMEN NACIONAL DE LECTURA EN VEU ALTA


El dia tretze de juny tots els nens i nenes de Cicle Superior de l’escola de Calders vam anar al VIII Certament Nacional de lectura en veu alta. Havíem passat els quarts de final, les semifinals i ara estàvem a la final. La nostra representant era la Clara Sallent. La gran final es feia a Barcelona, al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). En arribar ens vam instal·lar a les files deu, onze i dotze i ens vam esperar impacients que comencés el certamen.

Primer de tot van llegir els de tercer i quart (Grumets Vermells), tot seguit els més grans de primària, els alumnes de cinquè i sisè (Grumets Verds) a l’acabar els Grumets Verds els alumnes de primer i segon d’ESO (Corsaris) i per acabar els més grans de l’ESO, els de tercer i quart (Tropes de Corsaris). A l’acabar les Tropes de Corsaris, mentre el jurat triava el guanyador, ens van fer un espectacle de màgia, era súper divertit! A l’acabar el jurat ja tenia el nom dels cinc guanyadors, dels Grumets Verds (la categoria de la Clara, havia guanyat... la Clara!Tots i totes ens vem aixecar d’un bot i ens vam posar a cridar. Li van regalar una càmera de vídeo. Tots molt contents i contentes estàvem esperant a les altres categories per marxar del TNC però, per acabar de rematar la festa, ens van donar un xec gegant que valia per cinc-cents euros per comprar llibres, còmics, diccionaris, etc...

Després vam anar a la platja per dinar i banyar-nos. A la platja hi havia unes onades d’un metre i mig, però, és clar, hi havia bandera groga.

Per allà a les quatre i tres quarts ens va venir a buscar l’autobús i quan vam arribar a Calders, ens van dir que havia sortit per la televisió!

Reporter: Pau Bermúdez Vila
Alumne de Cicle Superior B de l’escola de Calders