diumenge, 30 de setembre de 2012

Som la classe de les CROQUETES !!!

Hola! Som la classe de les "Croquetes" perquè... a tots ens encanten les croquetes! Estem a inici de curs i ens estem coneixent. Voleu saber qui som? Doncs mireu!

Som les "Croquetes" de P3: l'Ares, el Berenquer i el Naïm
Som les "Croquetes" de P4: la Júlia, la Judith, el Joan i el Jan
Som les "Croquetes" de P5: el Bernat, l'Ona, la Janna, el LLuc, la Marina i el Samuel
El nostre nom va sorgir gràcies a un conte: "DE QUÈ FA GUST LA LLUNA"


Els animals del bosc volen saber quin gust té la lluna... S'enfilen els uns sobre dels altres, però la lluna, juganera, s'allunya d'ells una mica cada vegada. Quan s'hi enfila el ratolí, però, la lluna no es mou perquè "un animal tan petit de ben segur que no la podrà tocar". El ratolí no només hi arriba, sinó que d'una mossegada li arrenca un trosset i el reparteix entre els seus amics. Tots troben que la lluna té el GUST d'ALLÒ QUE MÉS AGRADA A CADASCÚ...

I quin gust tindria la lluna per a nosaltres? Tots hem expressat quin és el nostre "gust" preferit: l'arròs amb tomàquet, els macarrons, la sopa, la mongeta tendra i patata... "Com que ens hem de posar un nom relacionat amb el menjar, "potser ens haurem de dir la classe de l'arròs a la cubana, o dels macarrons, o de les salsitxes..."  "NOOOOOOO!!!, deien tots. Però el tercer dia va sorgir l'imprevist: tot explicant-nos què havia dinat cadascú, els del menjador ens van dir que havien dinat espaguettis i croquetes. "Mmmmm! Croquetes! M'encanten! A qui li agraden les croquetes?" va dir la Iolanda. "NYAM, A MIIIIII !!!" Van dir tots. "Potser ens haurem de dir la classe de les "croquetes"!", va dir la Iolanda, com els altres dies. "SÍIIIIIIIIIIIII !!!!", van dir tots. Caram, no era la intenció de posar nom tan ràpid, però la cosa quedava molt clara: tots hi estàvem d'acord!!

Així que.... ENS AGRADARIA QUE LA LLUNA TINGUÉS GUST DE
CROQUETA

Ara hem de posar-nos "mans a la massa". Necessitem el vostre ajut: 

ENS PODRIEU DIR COM ES FAN LES CROQUETES??

Gràcies! Esn veiem per aquí!