dijous, 20 de febrer de 2014

SORTIDA DEL CICLE SUPERIOR A BARCELONA


El dijous dia 13 de febrer de 2014 els alumnes de Cicle Superior de Calders,  juntament amb els companys de Monistrol de Calders, vam anar a fer una sortida a Barcelona, a fer dues coses molt divertides: visitar el museu CaixaFòrum i anar a fer una visita al Camp Nou per patinar sobre gel!!!!!

Quan vam arribar, primer de tot vam esmorzar. Després d’haver esmorzat vam entrar al museu. Al principi ens vam trobar amb una bici normal i corrent però que era molt útil: es fa servir per extreure el blat de moro a països que no tenen electricitat.

Tot seguit, vam veure el HipoRoller, la nevera del  Desert i la incubadora portàtil. Tots aquests invents eren molt senzills però a la vegada molt eficients i ingeniosos.

Quan vam acabar la visita, ens vam dirigir a fer el pica-pica al “Palau Blaugrana”. Quan vam acabar de fer el pica – pica vam anar a la pista de gel. Ens ho vam passar molt bé però... gairebé tothom va caure de cul a terra!!! Va ser molt divertit veure caure els companys, riure i estar junts en un dia tan especial.

Classe dels Cavalls de Troia