dilluns, 30 de novembre de 2015

QUATRE ANYS DE NEGOCIACIÓ QUE PER FI HAN DONAT EL SEU FRUIT

Des de feia quatre anys l’equip directiu de l’escola estava en negociacions amb l’Ajuntament de Calders i amb el Departament d’Ensenyament de la Catalunya Central per a la rehabilitació del pati de primària i del porxo.
Durant aquests quatre anys, l’antic equip de govern del poble, liderat per l’ex alcalde Lluís Cerarols Cortina, en vistes de la necessitat i dels perills que en alguns llocs hi havia en el terreny, van començar a endegar un projecte per a la millora del pati. No hi havia diners i s’havia d’esperar a poder gaudir d’una subvenció econòmica per poder portar-lo a terme.
Finalment aquest estiu, l’alcalde actual, el Sr. Eduard Sánchez Campoy, ens va informar que ja tenien la subvenció aprovada i que ja es podien començar les obres.
I per fi, el passat divendres dia 27 de novembre de 2015, els alumnes d’infantil i de primària, juntament amb les seves mestres i els representants de l’Ajuntament i de l’oposició, vam poder gaudir d’una bona estona de joc i d’un fabulós partit de futbol en el pati “nou” de l’escola.
Les mestres, els/les alumnes, els pares i les mares, l’AMPA i tota la comunitat educativa de l’escola volem agrair a l’Ajuntament actual i a l’anterior aquesta acció.
En especial volem donar les gràcies al Sr. Joan Carné, pare de l’escola i al Sr. Francisco Raya, avi de l’escola, per tot el seu treball i esforç que han dedicat en les obres per a la rehabilitació del pati, tractant-lo com si fos un tros més de casa seva. No hi falta cap detall; xarxes noves per a les porteries de futbol, les línies del camp ben pintades i alineades, dues fonts, solcs per als arbres, acondicionament de la zona del bosquet, una zona preparada per jardí...
I per acabar-ho de fer més lluït, en Joan Carné ens va regalar tres pilotes, dues per jugar a futbol i una per jugar a bàsquet. Una de les pilotes de futbol és reglamentària i oficial de la “Champions league” . Tots vam estar d’acord, que qui havia de fer el xut d’honor per inaugurar el camp, eren en Joan i el Francisco.

Moltes gràcies a tots!!

Ara, anem pel porxo!!

Claustre de mestres de l’escola