dijous, 11 de febrer de 2016

DIJOUS LLARDER I CARNESTOLTES

La setmana passada, a l'escola, vam celebrar el Dijous llarder i el Carnestoltes. El dijous, tots els alumnes i mestres de l'escola, vam fer una passejada fins al bosc, on vam tenir temps per jugar fent cabanes o explorant els recursos que ens ofereix la natura. Tot seguit, vam fer una gran rotllana i junts, vam assaborir els berenars típics del Dijous Llarder: entrepà de truita, botifarra blanca, botifarra d'ou...
Els padrins van acompanyar els seus fillols a l'anada i a la tornada i així, el camí no es va fer tan llarg per als més petits de l'escola.

Al dia següent, vam celebrar el Carnestoltes, que aquest curs ens havien preparat els pares i mares de l'AMPA. La tarda va començar amb una trobada al vestíbul, on els alumnes de Cicle Mitjà van poder recitar una colla de rodolins ben divertits, dedicats a alumnes, mestres i personal de l'escola.
Tot seguit, vam sortir a la plaça, on ens esperaven uns animadors de la Companyia la Boooombeta. Seguint la seva música i els seus jocs, vam anar fent una rua pel carrer, fins arribar al Centre Cívic, on van arrodonir la festa amb un espectacle. A més, les mares de l'AMPA van preparar-nos un bon berenar: pa amb xocolata!