dimecres, 27 d’abril de 2016

ACTES DE LA SETMANA LITERÀRIA

Com ja és tradició, els dies propers a la diada de Sant Jordi, celebrem la Setmana Literària. Enguany ha estat farcida d'activitats per a tots els gustos...

VISITES D'ESCRIPTORS I D'UNA CANTANT
Dilluns 18 d'abril vam comptar amb la visita de l'escriptor Joan de Déu Prats i el seu pare, que també és escriptor. Dimecres 20 ens visitava la cantant Celeste Alías. I dijous 21 va venir a l'escola l'autora del conte: "Abril, la princesa escabellada", que es diu Imma Llonch.
Gràcies a tots quatre per compartir amb nosaltres els vostres projectes i transmetre'ns la passió per tot allò que feu!


TITELLES
Dimarts 19 els nens i nenes de Cicle Inicial van representar quatre contes populars amb titelles i, tot seguit, els alumnes de Cicle Superior van fer-ho en anglès. Felicitats a tots per l'èxit de les vostres històries!


LLEGIM AL CARRER
El divendres 22 d'abril, vam sortir al carrer a llegir en veu alta. Aquesta vegada els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior van posar veu a les obres de Roald Dahl, ja que es celebra el centenari del seu naixement. Vam poder escoltar: "Versos perversos" i un fragment de "Els cul d'olla". Entre les lectures, alguns alumnes van acompanyar l'acte de peces musicals. Un acte molt bonic!


OBRA DE SANT JORDI
El mateix divendres a la tarda, els alumnes de Cicle Superior van representar l'obra "Un Sant Jordi del segle XXI". Ens van fer riure moltíssim! Felicitem als grans de l'escola!


ENTREGA DE PREMIS DE "UNA NIT A L'ESCOLA"
L'últim dia del segon trimestre, tots els alumnes i mestres ens vam quedar a dormir a les classes i, per grups, els nens i nenes van fer-nos passar una bona estona tot fent diversos espectacles. Vam aprofitar l'escenari de Sant Jordi per premiar-los a tots.