dimarts, 6 de novembre de 2012

COLÒNIES DE CICLE MITJÀ AL RIPOLLÈSEls alumnes de cicle mitjà de la Zer Moianès Ponent vam anar de colònies a Planoles, al Camp d’Aprenentatge del Ripollès, els dies 17,18 i 19 d’octubre.
Quan vam arribar a l’alberg ens vam instal·lar, vam jugar una mica per conèixer l’entorn que era molt bonic, amb molta vegetació . Vam dinar a la casa i a la tarda vàrem començar les activitats.
Vam fer un taller sobre la vida medieval i un joc de disfresses d’aquella època. Després vam berenar i llavors vam començar a fer les activitats esportives i de lleure, que eren baixar per una tirolina i fer tir amb arc. Va ser tot molt divertit.
Ja pràcticament era fosc, vam anar a sopar i després vam fer un joc de nit amb lots fins a trobar un búnquer on hi havia un missatge. Pel camí ens vam trobar animals naturals i artificials els quals vam haver d’identificar. A l’acabar vam anar a dormir. A la nit vam estar molt esverats a les habitacions i no vam deixar dormir a les mestres.
L’endemà ens vam llevar , vam esmorzar, vam recollir el nostre dinar i vam anar a agafar el tren per anar a Ripoll. L’estació estava molt a prop de l’alberg.
Un cop a Ripoll vam anar a visitar el monestir, vam donar un tomb per conèixer els principals edificis antics i vam visitar l‘scriptòrium. A les cinc vam tornar a agafar el tren per anar a l’alberg. Un cop allà vam berenar , vam jugar una estona i vam anar a dutxar-nos. Llavors vam fer jocs de taula per esperar l’hora de sopar. Havent sopat vam fer “disco” amb pica pica i refrescos.
L’endemà com que plovia vam fer una activitat dins l’alberg. Vam fer una pintura sobre una fusta tot dibuixant la inicial del nostre nom amb lletra carolina.  Va ser molt “xulo” però ens vam embrutar una mica. Llavors vam dinar i vam tornar cap a casa amb l’autocar. Van ser unes  “supercolònies”. 

Classe dels Pastissos de Cicle Mitjà.
Calders