divendres, 22 de març de 2013

UN DIA PER BARCELONA


El dia 15 de març de 2.013, els nens i nenes de cicle superior de Mura, Monistrol de Calders i Calders vam anar a Barcelona, la capital de Catalunya.
 Quan arribàrem, ens van repartir en dos grups i seguidament vàrem fer una visita pel Barri Gòtic. Allà, vam visitar els diferents monuments que hi havia per Barcelona, com la Catedral, les muralles romanes, l’aqüeducte romà i una escultura d’Eduardo Chillida. També passàrem per diferents carrers i places, com per exemple el Cardo , el Cardo màximus, el Decumanus i el Decumanus màximus, que eren els principals carrers de Bàrcino, i les places del Rei i de St. Jaume. Vam veure el Palau de la Generalitat i el Parlament de Catalunya.
 El Gaspar i el Jaume ens explicaren moltes coses sobre la Catedral, el seu claustre, la seva arquitectura i algunes curiositats, com per exemple que hi ha morts enterrats a la catedral i als carrers propers a aquesta. També la vàrem veure per dintre i per fora.
Més tard vam anar a un concert al Palau de la Música, que es titula “La volta al món en 80 instruments de percussió”.                                                                                                                                                                
Quan el concert es va acabar, vàrem anar a l’estació de França  per veure trens de la Renfe. Després, al sortir de l’estació, ens vam dirigir cap al parc de la Ciutadella, lloc on vam poder dinar tranquil·lament i després jugar fins que va venir l’autocar i tornàrem cap a Calders, Mura i Monistrol de Calders.
Helena García i Anna Fernández – 5è
Si voleu veure’n les imatges aneu a aquesta adreça electrònica: