dijous, 17 d’octubre de 2019

LA COLLA D'INFANTIL JA TENIM NOM

Encara no us ho havíem explicat, però estem molt contentes i contents d'anunciar-vos que a infantil ja hem decidit un nom pel grup. Després de votar diferents opcions la guanyadora ha estat GIMNASTES!

Vam començar parlant dels diferents esports que coneixíem i què en sabíem d'ells. Al principi no sabíem ben bé el que eren, però llavors vam saber que els esports són aquelles activitats que molts fem sovint com natació o judo. Vam parlar de com de saludables són per nosaltres i la importància de fer-ne.

Seguidament es va parlar de les Olimpíades; què són? Què s'hi fa? No havíem sentit mai aquella paraula, però llavors vam saber que, de tant en tant, un país organitza un esdeveniment on els millors esportistes de cada esport es troben i fan competicions. Vam descobrir també que com que cada país té una bandera diferent i es feia complicat triar-ne una que representés a tothom. Així que un senyor va inventar una bandera amb unes anelles de diferents colors que representen tots els continents.

Llavors vam fer diferents activitats, com ara buscar els esports que coneixíem a revistes i retallar-ne fotografies, fer dibuixos sobre esports o parlar dels que ens agradaven més. Va ser així com vam fer una llista d'esports que ens semblaven interessants i vam votar quin ens agradava més. Aquest va ser la Gimnàstica. És per això que aquest anys serà el nom del nostre grup.

Fins aviat!


 GIMNASTES