dijous, 31 d’octubre del 2019

FIRA DE TARDOR

Avui, com a tot el país, estem de celebració a l'escola perquè és la Castanyada. És per aquest motiu que no és un dia normal al centre, ja que fem activitats especials que us volem explicar. Cada grup ha preparat un taller per tal que la resta el gaudim.

A primera hora del matí ens hem quedat a les nostres aules per preparar tot el que necessitàvem pels diferents espais. L'alumnat de cicle superior, i com ja és costum a l'escola, s'ha disfressat de castanyeres i castanyers i han passat per les altres aules per convidar a tothom a esmorzar plegats al pati. Ha estat molt bonic compartir aquesta estona junts!

Després del pati han començat els tallers de la Fira de Tardor. A infantil hem anat passant per les aules per veure què havien preparat. La colla de cicle inicial he fet una parada de degustació de menjar i beure. Hem preparat moniatos amb canyella, torradetes amb codonyat dels codonys de l'escola, pinxos de fruita de temporada i, es clar, xocolata! Llavors hi havia el taller dels mitjans. Allà tothom que ho ha volgut s'ha pogut pintar la cara amb maquillatge, hi havien alguns dissenys terrorífics! Per últim, al grup dels grans he preparat un mural que tothom podia decorar utilitzant motius tardorencs, ha quedat 'xulíssim'.

Aquesta tarda clourem el dia amb la visita de mares i pares i la degustació de castanyes i panellets que vam fer amb l'ajut d'algunes mares.

Passeu passeu, que aquí baix hi trobareu les fotos. N'anirem afegint perquè n'hi ha mooltes!


Festa de la Tardor