dilluns, 2 de març de 2020

SETMANA DEL CARNAVAL

Hola famílies! Com sabeu, la setmana passada vàrem celebrar el Carnaval a l'escola amb les consignes, el Dijous Llarder i la cloenda el divendres on tothom qui va voler es va disfressar.

Durant tota la setmana varem anar seguint les ordres que ens havia passat el Rei i la Reina Carnestoltes fil per randa. Va ser molt divertit i interessant veure com tothom portava a terme les diferents propostes.

El dijous a la tarda fillols i filloles i padrins i padrines es van buscar per tal d'enfilar camí plegats cap al bosc del carrer Moià, on vàrem poder jugar una estona i menjar plegats el berenar fet, sobretot, de botifarres de diferent mena. Va estar molt bé perquè, malgrat la mica de vent, el temps ens va acompanyar molt.
Finalment, divendres ens vàrem trobar tots i totes al Centre Cívic. Cadascú disfressat de la forma que millor li convenia. Hi havia de tot; superherois, oficis, esportistes o personatges de contes entre molts altres. També hi eren la colla de l'escola bressol a punt per cloure la setmana, tot amenitzat per en Jaume Barris. Sens dubte una jornada molt divertida que posava fi a la setmana més esbojarrada de l'any.