dimecres, 13 d’octubre de 2021

COLÒNIES D'ESCOLA AL XALOC

Els Petits de l'escola us volem explicar les colònies que vam fer tots els alumnes de l'escola de Calders el dia 30 de setembre i el dia 1 d'octubre al Xaloc.

Els pares ens van portar amb cotxe fins allà i mentre esperàvem als companys mitjans i grans, que venien a peu des de Calders, vam anar a fer una excursió fins que vam arribar a un pont per travessar el riu, vam jugar a prop d'una Església i vam fer moltes cabanyes al bosc. Quan teníem set, podíem veure aigua fresqueta de la font. Després vam anar fins al riu i vam construir vaixells amb tot de coses naturals: troncs, fulles... També vam fer cabanyes i molts jocs.

Al migdia quan van arribar els mitjans i grans de l'escola, vam fer una rotllana moooolt gran i per dinar tots junts. Després de dinar i fins l'endemà que vam marxar, vam fer moltes coses:
  • Vam fer tallers amb els mestres: vam passar per una teranyina, vam fer el joc de les cadires, el joc dels gomets, el joc del diari per travessar un riu, passar la cullera encadenada amb els companys, el joc del paracaigudes, el joc de les sabates i el joc de portar un globus amb la panxa.
  • Quan vam acabar teníem tanta gana que ens van donar pa amb xocolata per berenar.
  • Després vam fer jocs de taula, jocs amb parelles per dibuixar en un paper el que ens dibuixava el nostre company a l'esquena... Va ser molt divertit!
  • A la nit vam fer un joc on havíem de trobar cinc animals que s'havien escapat. En Sergi ens va explicar que l'Eduard de la casa, li va demanar si el podíem ajudar a trobar-los. 
  • Ens va agradar moltíssim quedar-nos a dormir i dormir tots junts a les lliteres.
  • A l'endemà ens va agradar molt escoltar els contes que ens va explicar la Clara Gavaldà del Bibliobús.
A la casa també hi havia un camp de futbol, un rocòdrom, un parc, neumàtics... 
Ah! I el menjar que ens van donar per sopar, esmorzar i dinar, era boníssim!! Sabíeu que vam menjar gelat, macarrons i una sopa molt bona!?

Tenim moltes ganes de poder-hi tornar aviat!