dijous, 14 d’octubre de 2021

La tarda de colònies

A la tarda de colònies del divendres 1 d'octubre els mestres ens van preparar uns jocs. 

Primer ens van distribuir per grups on estàvem totes les comunitats barrejades, és a dir, estàvem en els grups de més petits a més grans 

Llavors vam començar a fer els jocs:

Al camp de futbol amb la Núria vam fer el següent joc: Ens vam haver de treure les sabates i llavors ens va començar a comptar el temps i vam haver de posar-nos les sabates, però clar no era tant fàcil perquè algun dels més petits encara no es saben posar les sabates i el havíem d'ajudar i quan tots teníem les  sabates posades havíem d' anar corrents fins a la porteria.

En un camp de gespa amb l' Anna vam fer el següent joc:  Ens va donar un globus per parella i l' havíem de portar d'un cantó a l'altre amb la parella però no podíem fer servir les mans.

El següent joc el vam fer amb la Montse: Nosaltres vam tancar els ulls i la Montse ens va posar un gomet al cap i nosaltres ens havíem d'agrupar però clar, no podíem ni parlar ni fer-nos senyals i la resposta no era gens complicada ens havíem que posar tots junts. 

Un altre joc el vam fer amb la Carme: El grup ens vam haver de partir en dos grups i llavors ens va donar tres trossos de paper de diari i nosaltres no podíem tocar el terra i havíem d'anar passant amb el paper de diari sense tocar el terra i el  primer grup que arribava amb el paper de diari és el que guanyava. 

Amb la Queralt vam fer aquest joc: Amb una cullera i un fil ens havíem d'anar com "cosint" entre tots ens havíem de  passar la cullera amb el fil lligat per la samarreta i anar tibant fins quedar-nos tots "cosits".

Amb el Sergi vam anar a un parc on hi havia unes cordes que estaven com a una quadrícula i havíem d'anar passant tots, però no podíem repetir els forats per on passàvem. L'altre no podia passar per aquell mateix forat. Després vam passar per un circuit.

L'últim el vam fer amb la Núria: Era com el joc de les cadires però no eliminaven a ningú. Quan sonava la maraca que tenia la Núria ens havíem d'anar posant un a sobre l' altre i quan només quedava una cadira ens havíem de  posar tots en una cadira.

I això van ser tots el jocs, va ser una tarda molt entretinguda. Maria