dimecres, 13 d’octubre de 2021

LES COLÒNIES

Els dies 31 de setembre i 1 d'octubre, tota l'escola de Calders vam anar de colònies al Xaloc. La comunitat de grans hi vam arribar caminant amb el Josep Soldevila i a la comunitat de mitjans els va acompanyar en Fèlix!

Un cop vam arribar tota l'escola a la casa de colònies, vam agafar les carmanyoles i ens vam posar a dinar per comunitats, mitjans i petits a la gespa de dalt, els grans a la gespa de baix i els xics a l'escenari de rajola. 

Després de dinar, vam tenir una estoneta lliure per jugar per comunitats,
vam jugar a jocs de taula. Vam jugar a voleibol, a futbol, a lluita, però també hi va haver una estona de descans per estirar-nos a la gespa i gaudir del silenci.

Allà a les sis vam berenar i els mestres i les mestres ens van proposar un joc de pistes amb grups barrejats. El joc consistia en anar passant totes les proves amb un límit de temps. I quan vam acabar el joc van deixar-nos més temps lliure fins que vam anar a parar la taula per sopar.

El sopar estaba boníssin igual que tots els altres àpats. Al vespre vam fer un joc de nit súper divertit i a la nit alguns van dormir molt, altres poc o gens... ja se sap que a les colònies no es dorm gaire!

Al matí següent vam esmorzar i vam tenir lliure fins a l'hora que va venir el contacontes i a l'una vam anar a dinar. Més tard vam preparar les maletes i poc després ens van venir a buscar.

Van ser unes colònies genials i divertides! A reveure!!!


Mariona

Entrada destacada

A infantil fem tasques