diumenge, 14 de novembre de 2021

LA CASTANYADA

Un dilluns a la tarda vam començar a pensar què fer als jocs de cucanya. 
Els jocs de cucanya vam començar a fer-los amb grups, grups de tres o quatre persones.
Després vam començar a preparar-los.
Quan ja els teníem a punt van baixar els mitjans, petits i xics al camp de futbol que és on estàvem.
Estaven en grups barrejats com nosaltres.
Teníem més o menys 7 grups i anaven passant cada grup.
Cada grup podia fer una ronda.
Els jocs són els següents:
 A la primera porteria hi havia el primer joc que consistia en petar un globus amb els ulls tapats i la resta l'havien de guiar. Es deia el peta globus.
 El segon joc consistia en menjar-te una llimona i et feien una foto. Aquest joc es deia la foto àcida.
 El tercer es deia gimcana. Hi havia diferents jocs com un recorregut i el primer de tots era de recollir totes les castanyes. Després hi havia cercles el terra i havies d'arribar al final sense trepitjar dos cops. L'altre era una carrera de sacs i l'últim hi havia gots apilats amb forma de piràmide i amb les castanyes els havies de tombar. Tenies 5 intents i si no podies et donaven un disc.
El quart joc es deia el circuit de castanyes. Havies de posar-te una castanya a dos dits de la mà i fer un circuit amb la castanya i quan haguessis acabat havies de tirar la castanya a una roda i l'havies d'encistellar.
Al següent es deia encistella castanyes. Et donaven un got ple de castanyes. Hi havia 7 nivells i un cistell i les havies d'encistellar. I l'últim joc es deia les castanyes brutes i havies de buscar una castanya dins de 4 caixes i a cada caixa hi havia una barreja diferent i després l'havies d'encistellar i aquests són els jocs de cucanya.
Després van venir els pares i després de mirar el pallasso també van voler jugar i va ser una mica més complicat perquè els fills volien anar amb els pares i anaven una mica a la seva bola. Però a part daixò va estar súper bé i s'ho van passar d’allò mes bé, tant els pares com els fills. 

Arlet
PER VEURE MÉS FOTOS CLIQUEU A  AQUÍ


Entrada destacada

A infantil fem tasques