dijous, 11 de novembre de 2021

Representant de mares i pares de l'escola

Benvolgudes famílies, 

Periòdicament cal anar renovant els representants del consell escolar. Enguany cal renovar la meitat del sector de pares i mares de l'escola. Pel que fa als representants de l'AFA, aquests són escollits i proposats per la mateixa associació. Pel que fa a la representant de pares i mares, aquesta persona s'escull entre tots els pares i mares de l'escola. 

Un cop arribats al període màxim per a exercir aquesta figura, cal escollir una altra persona. Primer de tot li volem agrair la feina feta durant tots aquests anys que ha estat representant als pares i mares de l'escola, una tasca que és molt important per al bon funcionament de l'escola. 

Arribats a aquest punt, el que cal és que aquelles mares i pares que vulguin ser representants de pares i mares de l'escola, ho notifiquin tot responent a aquest correu. Creiem que és una tasca molt important per tal de poder construir plegats l'escola que volem. Donarem de plaç fins a finals de la setmana vinent. 

Un cop tinguem els candidats, caldrà fer una votació. En cas que no hi hagués candidats, tots els pares i mares de l'escola són elegibles. 

Ara bé, us animem a que us presenteu per tal de col·laborar a fer més gran i millor el projecte d'escola que tenim tots entre mans. 

Moltes gràcies a tothom.

Equip directiu

Entrada destacada

A infantil fem tasques