diumenge, 21 de novembre de 2021

Un dia de dinàmiques

Avui dia 12 de novembre a l'hora de tallers, hem estat fent unes activitats que el Sergi ens ha proposat.

  La primera activitat que hem fet ha estat un dibuix amb parelles. El dibuix l'hem hagut de fer sense parlar amb la nostra parella i només podíem fer servir un llapis. El Sergi ens ha dit tres dibuixos. Una casa, un arbre i un automòbil que havíem de dibuixar amb la parella. Després havíem de respondre unes preguntes sobre el dibuix com ens sentíem, com agafàvem el llapis, ens organitzàvem, si hagués canviat hagéssim pogut parlat amb la nostra parella i per què? Quan hem acabat de respondre les preguntes hem anat a la catifa per comentar al grup les nostres respostes i així poder saber com s'havien sentit les altres parelles.

La segona activitat ha sigut veure un curtmetratge i després l'havíem de comentar a la classe. El curtmetratge que hem vist era del que tu fa, és tan important com el que fan els altres i fes el que voldries que et fessin a tu.

 

La tercera activitat ha estat veure la volta al món en vuitanta dies, l'obra, per poder saber com havíem de actuar quan la féssim nosaltres i així que ens surtis millor.

https://www.youtube.com/watch?v=GBR280IvGLo

Per veure més fotos, cliqueu aquí.

Víctor  Bordallo i Codina .

Entrada destacada

A infantil fem tasques