diumenge, 27 de febrer del 2022

LA HISTÒRIA DEL CINEMA

 Hola, jo soc l'Helena i us explicaré com he fet el projecte de la història del cinema.

Un dia vaig decidir que volia fer un projecte però no sabia quin fer, així que vaig començar a pensar-hi a casa. Vaig decidir que volia fer un projecte de alguna cosa que m'agradés però també que em generés un aprenentatge, així que a mi mateixa em vaig preguntar què m'agradava. Després de pensar i pensar què m'agradava per fer un projecte vaig pensar que estaria molt bé fer alguna cosa sobre el cinema.

Al principi no sabia què en podia treure del cinema però després vaig pensar que amb la història del cinema aprendria moltes coses.

Quan vaig arribar a l'escola li vaig dir al Sergi que volia fer aquest projecte i a ell li va semblar perfecte.

Això ho vaig decidir poques setmanes abans de que vinguessin les vacances de Nadal i com que havia de pensar què volia explicar de la història del cinema no vaig avançar gaire durant aquells dies, però quan vaig tornar de les vacances em vaig posar a fer un PowerPoint i vaig avançar molt.

El que vaig posar és: algunes coses sobre els creadors de alguns invents com el cinematògraf, una mica de com van aconseguir reproduir gravats, pel·lícules rodades a Espanya, pel·lícules que recomano, el cinema sonor ...

Espero que pugueu mirar el meu projecte i aprendre alguna cosa sobre la història del cinema.