dimarts, 22 de febrer de 2022

Preinscripció I3 curs 2022-23

Benvolgudes famílies, 

Us informem que del dia 7 al 21 de març s’obrirà el període de preinscripció dels infants en centres públics d’educació Infantil i Primària.

Donat que el vostre fill/a el curs 2022/23 farà primer nivell del segon cicle d’infantil (I3), ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la preinscripció.   

Enguany la preinscripció s’ha de fer en format telemàtic i  és la família qui ha d’entrar la sol·licitud de forma telemàtica i adjuntar també la documentació requerida escanejada. 

Sol·licitud

Podreu trobar l’enllaç un o dos dies abans de l’inici de la preinscripció a el web del Departament o bé al blog de l’escola. 


Què em cal per omplir la sol·licitud? 

SOL·LICITUD ELECTRÒNICA: Mitjançant certificat digital, com document d’identitat electrònic, Cl@ve, idCat, etc. Si no es disposa de cap certificat, us en podeu generar un de forma fàcil, l’idCat Mòbil, us expliquem com:  

Cal complir els requisits següents: 

  • Ser major de 16 anys 

  • Disposar de Document d’Identitat.

  • Disposar d’adreça de correu electrònic i un telèfon mòbil a efectes d’identificació i contacte 

  • Targeta sanitària per la teva identificació 


Accediu a l’adreça https://idcatmobil.seu.cat/ i trobareu les instruccions pas a pas de com fer-ho. Per utilitzar l’idCAT Mòbil només cal introduir el número de document d’identitat i el número de telèfon mòbil en el web on calgui identificar-se electrònicament per fer un tràmit. Tot seguit es rep un missatge al telèfon, que conté una clau d’accés per introduir-la en el web. En aquest cas, al tràmit de sol·licitud de preinscripció. Una vegada identificats, caldrà entrar el número d’identificació de l’infant a RALC. (Els alumnes de I3 no tenen número RALC assignat, per tant, caldrà que entrin totes les dades). 


Documentació que caldrà adjuntar (escanejat o fotografiat) en la sol·licitud telemàtica:

  • Document d’Identitat del pare, mare i de l’infant, si en té.

  • Llibre de família.

  • Documentació que al·legueu a efectes de barem (carnet família nombrosa,...)


CODI DEL CENTRE: 08015107 (Escola Anton Busquets i Punset)


Per a qualsevol dubte o dificultat a l’hora de tramitar la preinscripció de forma telemàtica,  us podeu posar en contacte amb l’escola a través del correu electrònic a8015107@xtec.cat o bé trucant al 938 309 276 (dilluns o dimecres i demanar per la Maribel). De la mateixa manera, si esteu interessats en conèixer abans l’escola, podeu escriure en aquest mateix correu electrònic. 


Atentament, 


Equip Directiu

Escola Anton Busquets i Punset