Avui 10 de febrer hem anat a l' hostal (obrador). El Pep ens ha ensenyat com fa les botifarres i els ingredients i màquines que feien falta per fer-les. Quan hem entrat hem vist una taula i tres màquines; picadora que és per picar, l'embotidora que és per fer les botifarres i l'última que és la mescladora que és per barrejar la carn. La botifarra d'ou es fa primer triturant la carn de porc, després la barregen amb ou i li posen sal i pebre. Llavors a la màquina per fer les botifarres se li posa (una funda de) budell per posar la carn a dins amb una màquina. La de perol i la botifarra negre és el mateix però els ingredients canvien: amb la de perol no se li posa ou, és a dir només té la carn, sal i el pebre i la botifarra negra porta carn de porc, pebre, sal i sang llavors s' ha de posar coure 1h. Llavors ens ha ensenyat els fuets que tenia allà penjats.
Per veure mes fotos cliqueu aqui
Maria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada