dilluns, 14 de març del 2022

La comunitat de grans fem... UNA DINÀMICA DE LÍMITS!!

Avui dia 11 de març, en Sergi ens ha preparat una dinàmica que es diu una dinàmica de límits, per saber els teus límits. Aquest repte era amb una norma que ens ha costat assolir: FER SILENCI ABSOLUT!
Primer hem dibuixat abstractament en un full en blanc, que representava el teu jardí. Quan estàs al teu jardí pots estar; amb bones companyies o sol i allà ningú et molesta i ningú et pot xafar el dibuix!
Seguidament en Sergi ens ha posat un paper més gran que representaria la plaça, perquè allà teníem espai però alguns ens xafàvem, altres si els xafaven i buscaven un altre lloc per crear i altres anaven a sac; fent gargots... A la seva manera. i van sortir coses molt macos.
I per últim, vam fer el poble, un lloc petitó o menut que cadascú ho representava a la seva manera, alguns anaven a córrer (feien garagots) altres estaven a les afores (que quasi no hi cabíem) i altres es xafaven alguns com jo. Va ser divertit, perquè vam trobar els nostres límits; com si em sento aixafat a l'última proposta jo sortia i no passava res, eren els meus límits i els decidia jo!

Mariona Hernandez Aguilar!!

Per veure més de fotos cliqueu a aquí: