dijous, 12 de maig de 2022

Informació Beques menjador

Benvolgudes famílies, 

Us informem que el període per presentar les sol·licituds de beques de menjador serà del 16 de maig al 27 de maig de 2022. Com cada any, es poden presentar les beques de manera presencial a la vostra escola, també al Consell Comarcal del Moianès demanant cita prèvia al telèfon 938208000 extensió 3; o telemàticament a través de la seu electrònica de la web del Consell Comarcal (https://www.seu-e.cat/ca/web/ccmoianes/tramits-i-gestions/-/tramits/tramit/11500426?p_auth=4Cd2IuLG).

COM A NOVETATSsi la família ha sol·licitat la beca per a aquest curs escolar (21-22), i la situació no ha variat, no cal adjuntar documentació complementària, és a dir, només s’ha de presentar el model de sol·licitud.  

Si cap membre de la unitat familiar disposa de DNI/NIE, s’haurà d’anar a l’Agència Tributària i sol·licitar el NIF provisional de l’alumne o alumnes.

 És molt important que la sol·licitud estigui correctament emplenada per tal de tramitar la beca, en els casos que s’hagi de requerir la documentació o fer canvis en la sol·licitud, la resolució de la beca s’endarrerirà i no podem assegurar que estigui resolta per l’inici de curs. 

La data límit per presentar al Consell Comarcal del Moianès les sol·licituds recollides a les escoles és el 3 de juny de 2022.