diumenge, 12 de juny de 2022

excursió a la platja

L' 1 de juny vam anar tota l'escola a la platja. Primer ens vam separar amb dos autocars. Ens vam separar de la següent manera: Grans amb xics i mitjans amb petits. Després d' 1 hora i mitja vam arribar a la platja i el primer que vam fer va ser trobar un lloc tranquil i esmorzar. 
Al cap d'una estona d'esmorzar vam caminar fins la platja i ens vam situar. Una estona  més tard de situar-nos, abans d'entrar a dins l'aigua el primer que vam veure eren uns animals marins, eren meduses molt petites i en vam caçar unes quantes. 
Tot seguit de veure aquells animals alguns no es van atrevir a entrar, però uns quants sí que es van atrevir i van estar jugant a fora amb la sorra com a dins a l'aigua a fer torres. Després vam agafar cada gran a un xic i vam anar a la dutxa per treure'ns la sorra i la sal. 
Després de dutxar-nos vam anar com a un parc i allà vam dinar, i després de dinar vam anar a jugar. Al cap d'una estona de tot això ens van venir a buscar els autocars i ja vam anar directes a l'escola on ens esperaven els pares.


Arlet    

Per veure més fotos cliqueu aquí.