dilluns, 21 de novembre de 2022

LA CASTANYADA

El dia 28 vam fer la Castanyada. El divendres a la tarda vam fer els jocs de cucanya pels pares i els nens i les nenes. Jo vaig fer un joc de cucanya amb  l'Èlia i el Quirze. Els demés també ho van fer, també amb els pares a la tarda. 
El nostre joc era amb dues caixes i a dintre hi havia espuma i farina i a dins hi havia llaminadures i els que feien la prova veien  les llaminadures i les volien. I el dijous ho vam fer amb l'escola i va ser molt xulo. El grup de l'Arlet i al Pau i el Guillem van fer pintar la cara. El grup de la Júlia, el Lluc i la  Jana van fer un joc de saltar castanyes. El grup del Jordi, la Carla Mestre i el Cesc van fer un joc de globus amb l'espuma. El grup del Bernat el Martí i la Karla van fer bàsquet de castanyes. El grup del Carles i el Ralp van fer castanyes voladores. I l'últim grup eren el Jaume, Víctor i la Cala que van fer la gincama tradicional i aquests són els grups que vam fer. 
I el divendres quan vam fer les proves per menjar hi havia castanyes, panellets i begudes. A mi em va agradar molt el que vam fer. 

Carla Heredia